FORSIDE


0PKØB

RYDNING


MØBEL

POLSTRING


RENOVERING

MØBLER


LEVERING

AFHENTNING


KONTAKT

OS

Lidt om teaktak 


Teaktak er en familievirksomhed oprettet i 2014.


Simon er det professionelle legebarn. Han står for al renoveringlevering og ompolsting af kunders møbler såvel som vores egne salgsvarer.


Camilla er den strukturelt tænkende og samtidig kreative alt-i-en kvinde (ja, det kan lade sig gøre). Hun står for sociale medier,indretning af showroom og er fotograf.


Vi har begge en forkærlighed for klassisk dansk design, kvalitet, nostalgi, bæredygtighed og lækker indretningLevende hjem med mindre ressourcespild


Når vi får møbler ind, som kræver en kærlig hånd, bliver de nænsomt plejet med afrensning, oliering, ompolstring, og hvad de ellers behøver, så de er helt klar til nye ejereMøbler skal nemlig både være anvendelige og bidrage til et levende hjem. 


Vi kan også lide at skabe nyt, så når vi engang imellem har møbler, der ikke kan reddes, så bygger vi dem om til noget andet. Ofte med en ny funktion. Vi siger nemlig, ud med ressourcespild, og ind med fantasi.Beliggenhed, beliggenhed og levering


Teaktak holder til i Kettinge på lolland med værksted og lille lager. Og vi har et fjernlager på fyn, hvor der også er mulighed for at aftale afhentning. Begge steder er der altid parkeringsmuligheder.


Vi har også levering i hele landet efter aftale.Har du spørgsmål angående opkøb, salg, borydning, møbelpolstring eller andet så kontakt os endelig.Vi glæder os til at høre fra dig.
TEAKTAKCVR. 36120622

Rågelundevej 13

4892 KettingeTEAKTAK@OUTLOOK.DK

TLF. 42920226