genbrug - ompolstring - indretning - opkøb - istandsættelse - design - gratis levering København


FORSIDE


0PKØB

RYDNING


MØBEL

POLSTRING


RENOVERING

MØBLER


LEVERING

AFHENTNING


KONTAKT

OS

KVÆRKEBYVEJ 79

4100 RINGSTED

TEAKTAKLYBÆKGADE 1

2300 kØBENHAVN S

TEAKTAK@OUTLOOK.DK

TLF. 42920226

CVR. 36120622


Lidt om teaktak 


Teaktak er en familievirksomhed oprettet i 2014.


Simon er det professionelle legebarn. Han står for al renoveringlevering og ompolsting af kunders møbler såvel som vores egne salgsvarer.


Camilla er den strukturelt tænkende og samtidig kreative alt-i-en kvinde (ja, det kan lade sig gøre). Hun står for sociale medier,indretning af showroom og er fotograf.


Vi har begge en forkærlighed for klassisk dansk design, kvalitet, nostalgi, bæredygtighed og lækker indretningLevende hjem med mindre ressourcespild


Når vi får møbler ind, som kræver en kærlig hånd, bliver de nænsomt plejet med afrensning, oliering, ompolstring, og hvad de ellers behøver, så de er helt klar til nye ejereMøbler skal nemlig både være anvendelige og bidrage til et levende hjem. 


Vi kan også lide at skabe nyt, så når vi engang imellem har møbler, der ikke kan reddes, så bygger vi dem om til noget andet. Ofte med en ny funktion. Vi siger nemlig, ud med ressourcespild, og ind med fantasi.Beliggenhed, beliggenhed og levering


Teaktak er centralt beliggende med lager/værksted ved Ringsted og med afhentningsmulighed på Amagerbro, København. Begge steder er der altid parkeringsmuligheder, og på Amagerbro går bus 2A lige til døren.


Ved køb over 500,- er der gratis levering (til din kantsten) i hele København.

Vi har også levering i hele landet efter aftale.Har du spørgsmål angående opkøb, salg, borydning, møbelpolstring eller andet så kontakt os endelig.


Vi glæder os til at høre fra dig.
Copyright © All Rights Reserved